Overige

Boombox gaat samenwerking aan met Music in the Backyard

Afgelopen jaar is achter de schermen samengewerkt met de organisatie van muziekfestival Music in the Backyard. Omdat ook in 2016 geen Boomboxfestival zal plaatsvinden wegens bestuurlijke drukte onderzoeken wij een mogelijke fusie.
Music in the Backyard en stichting Boombox hebben vele gemeenschappelijke doelstellingen, bedienen dezelfde doelgroep binnen dezelfde regio en periode.  Een samenwerking lijkt daarom zeer logisch.

Zeker aangezien het sinds 2014 vernieuwde BBX-bestuur moest concluderen onvoldoende tijd te hebben voor het organiseren van een nieuw Boombox-festival. Voorzitter Jordy de Vries treed af vanwege zijn baan in Amsterdam en bijbehorende verhuizing. Ook secretaris Sjoerd van Grinsven ziet vanwege zijn drukke baan geen mogelijkheid een actieve rol te vervullen. Resterende bestuursleden zijn Loes Winkel (penningmeester) en Youri Koch (programmeur) vroegen oud-voorzitter Isaac Puijker als tijdelijk aanspreekpunt te fungeren.

Er wordt korte termijn een avond gepland om naar de mogelijkheden te kijken om de samenwerking met Music in the Backyard definitief vorm te geven.Hiervoor worden actieve vrijwilligers benaderd van de afgelopen jaren alsmede (oud) bestuursleden die hebben aangegeven betrokken te willen blijven.

Wil jij hier graag bij zijn, of heb je vragen? Dan kunt u contact opnemen met Isaac Puijker via 06-20143391.

Discussie

Nog geen reacties

Drop een reactie

Hoofdsponsor

alle sponsors »


Zoek op topic