Steun ons

Boombox is een stichting zonder winstoogmerk, dankzij onze sponsoren, vrijwilligers en bestuursleden zijn wij in staat evenementen te organiseren. Alle hulp is daarbij van harte welkom!

Donaties
Losse donaties zijn een belangrijke bron van inkomsten voor Boombox en vanzelfsprekend zeer welkom. Donaties kunnen worden overgemaakt naar Bankrekeningnummer (IBAN) NL10RABO 0120449722, t.n.v. Boombox festival te Zaltbommel.

Sponsoring

Heeft u interesse in het sponsoren van stichting Boombox? Dat kan in natura, financieel of een combinatie hiervan. Uiteraard proberen wij passende zichtbaarheid terug te geven, dat kan bijvoorbeeld door vermelding op onze posters, flyers, banners, vermelding op crew-shirts of website. Ook is het mogelijk om een stille sponsorbijdrage te leveren.

Vrijwilligers

Voor diverse evenementen is Boombox altijd op zoek naar vrijwilligers. Als vrijwilliger ben je uiteraard van harte welkom tijdens de jaarlijkse borrel en periodieke bbq, bovendien ontvangen alle festival vrijwilligers een uniek Boombox-crew t-shirt. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Neem dan zeker contact met ons op!

Bestuursfunctie
Boombox is een kleine organisatie met een grote schare vrijwilligers, dat vraagt om bestuursleden die zin hebben om de vele plannen om te zetten in acties. Momenteel zoekt stichting Boombox een secretaris en een festivalmanager voor 2014.  Beschik jij over de juiste kwaliteiten? Laat het ons weten en we nodigen je graag uit om kennis te maken tijdens een vergadering.

Meer weten?
Neem dan zeker contact met ons op.

Hoofdsponsor

alle sponsors »


Zoek op topic